Jag gav ett extraljus paket till Tom!

I morse var jag på gymmet och gick sedan hem och åt stekt ägg med banan. En kombination som jag verkligen rekommenderar för alla som behöver ett rejält födointag efter en svettig prestering. Förra helgen fyllde pojkvännen år, och jag köpte en present som jag blev tipsad om av min lillebror: extraljus till hans bil. Först förstod jag inte riktigt varför detta skulle vara så spännande, men när jag kikat runt lite i denna ljusdjungel så insåg jag att extraljus trots allt kan vara ganska…snyggt? Jag inhandlade ett 3-pack extraljus paket av märket Seeker. Pricken över i på dessa är att de vita positionsljusen gör att lamporna ser ut som ögon i natten.

Utöver det har de hög kapslingsklass, alltså dom klara mycket väta (bra under vintern) och superstark lins (bra på våra grusvägar). Vi provade lamporna IRL under veckan och trots att mörkret inte är här riktigt än så kunde man se att dessa lampor kommer göra kvällskörningarna till en fröjd under hösten. Så, från mig till dig: Grattis älskling! Räkna med att jag lånar din bil i framtiden!

Jag vill tillägga att bilderna inte är mina egna utan dom kommer jag att ersätta med bilder på Toms bild när jag hittar tid för detta.